gapan wrote:Δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες. Εγκατάσταση μέσω του installation disc ή του live; Πως είναι οι δίσκοι σου και τα partitions σου; Όταν έφτασες να εγκαταστήσεις το Lilo τι ακριβώς έκανες; Αν είχες το installation disc, η επιλογή Simple κάνει ότι χρειάζεται, δεν υπάρχει ανάγκη να κάνεις σχεδόν τίποτα. Στο live υπάρχει το lilosetup που βοηθάει στην εγκατάσταση. Πάντως ξεχωριστό /boot σίγουρα δεν χρειάζεται.
Σόρρυ παιδιά.
μέσω live cd δοκίμασα και άν θυμάμαι καλά έχω έναν με 80gb, τα 40 με vista και τα υπόλοιπα 15 > /root , 23.5 > /home και το υπόλοιπο 1.6 swap με extended είναι νομίζω για το λινουξ.
Θα δοκιμάσω όταν ξαναπάω μεθαύριο με το installation disc , αλλά με το lilosetup άκρη δεν έβγαλα γιατί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να επιλέξω εκεί και τι options θέλει, που θα τον εγκαταστήσει εννοώ, δεν με άφηνε να τον ορίσω πουθενά.
Σε vbox που το δοκίμασα , μου έδινε την επιλογή του salix στον lilo, ενώ τώρα μου δίνει και τα vista και το λινουξ partition και ότι και άν δοκίμασα δεν το δέχεται. Έβαλα στο windows - windows και στο λινουξ - salix , αλλά τίποτα. Δοκίμασα μόνο με το ένα , αλλά ούτε εκεί μπορούσε να εγκατασταθεί.